Puiu Popoviciu CONTESTĂ sentinţa de 7 ani de închisoare

| 06 sep, 13:37

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a depus, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o contestaţie în anulare, prin care cere schimbarea sentinţei de şapte ani de închisoare cu executare, primită pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la USAMV.

Potrivit portalului instanţei supreme, contestaţia în anulare a fost depusă în 30 august şi urmează să fie luată în discuţie de judecători în 20 octombrie.

Gabriel Popoviciu a fost condamnat definitiv, în 2 august, la şapte ani de închisoare, pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice Bucureşti (USAMV).

El nu a fost găsit pentru punerea în executare a mandatului, motiv pentru care poliţiştii l-au dat în urmărire internaţională.

 

Omul de afaceri a fost prins la Londra şi încarcerat. Ulterior, însă, el a fost pus în libertate, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline.

Gabriel Popoviciu a primit un mandat de supraveghere de 30 de zile, fiind obligat să poarte brăţară electronică şi să se prezinte trei zile pe săptămână la secţia de poliţie din Londra, potrivit unor surse judiciare.

Tag-uri: Puiu POpoviciu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ