RADU BANCIU, despre premiile câștigate de Antena 3 în New York: Un astfel de premiu costă undeva la 375 de parai

| 15 apr, 08:23

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu”despre premiile de tinichea ale văranilor, el făcând referire în acest caz la Antena 3.

”Un astfel de premiu costă undeva la 375 de parai. După aia mai plătesc niște impozite. Îi mai costă drumul, cazarea, shaorma”, a spus ironic Banciu.

Radu Banciu a făcut referire și la faptul că în ediția de anul acesta, Mircea Badea, moderatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, face și el parte din juriul „New York World’s Festivals Best TV&Films”.

”Deci la el au ajuns materiale de la Antena 3 la New York”, a afirmat Banciu.

Un ziarist român stabilit în Statele Unite ale Americii, Marian Petruță, a făcut luni, pe blogul său, dezvăluiri despre premiiile pe care Antena 3 le-a primit anii trecuți pe continentul nord american și cât au costat acestea. Mihai Gâdea, Adrian Ursu și Mircea Badea, vedetele Antena 3, se află deja în America. 

”Sunt tot așa multe țări care vor să ia premii din astea. Iau toți premii din astea mari. Nu știm însă cât îi va costa să le aducă acasă. Acum există un amic al Antenei 3, Petruță, Marian Petruiță îl cheamă. El face aceste dezvăluiri despre premiile pe care le câștigă Antena 3, care, desigur, în țară au cu totul alt rost. Aici sunt prezentate ca o bătălie istorică pentru neam”, a mai spus Radu Banciu.

Anul acesta, Antena 3 a anuntat ca a participat cu patru materiale. Au plătit așadar, 1496 de dolari, plus 2.5% comision, dacă plata se face cu carte de credit sau 35 de dolari pentru transfer bancar.

Radu Banciu  a spus însă că motivele lui de îngrijorare legate de Antena 3 sunt cu totul altele.

”Bă, v-ați informat măcar acum la Antena 3 cine a câștigat alegerile prezidențiale? Știu că acum nu mai sunteți la fel de ostili, dar măcar să le spuneți celor care vă urmăresc, rezultatul algerilor, că în noaptea de 16 nu ați făcut-o”, a conchis Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ