Radu Oprea (PSD): Florin Spătaru, propus la Economie, este director la Damen Mangalia, cu un CV impresionant

| 23 noi, 20:25

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat marţi că Florin Spătaru, cel care a fost propus de social-democraţi să preia portofoliul de la Ministerul Economiei, după retragerea lui Marius Humelnicu, este director la Damen Mangalia, cu un CV "impresionant", doctor în economie şi absolvent a două facultăţi.

"Am să fac două anunţuri. Prima decizie care s-a luat astăzi de către colegii din Consiliul Politic Naţional, luând act de decizia domnului Marius Humelnicu de a se retrage de la Ministerul Economiei, au votat ca propunerea pentru Ministerul Economiei să fie domnul Florin Spătaru, un director de la Damen Mangalia, cu un CV impresionant. Este absolvent a două facultăţi, doctor în economie şi, de asemenea, are cursuri la Şcoala de Afaceri din Londra, foarte implicat şi care credem că va avea activitate foarte bună la Ministerul Economiei. Al doilea anunţ este cel referitor la stabilirea numelui vicepremierului din partea PSD, acesta va fi Sorin Grindeanu, care va ocupa şi funcţia de ministru al Transporturilor", a afirmat Radu Oprea, într-o conferinţă de presă la PSD.

El a adăugat că încă nu s-a luat o decizie cu privire la persoana care va ocupa funcţia de secretar general al Guvernului.

Întrebat dacă Marius Humelnicu s-a retras din viitorul guvern pentru că ar avea o problemă de CV, Oprea a răspuns: "Marius Humelnicu este senator, este preşedintele unei comisii importante din Senat. Din motive personale a luat această decizie. Cred că este un semn de maturitate din partea domniei sale şi a făcut acest gest. Este decizia domniei sale, din motive personale".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ