Radu Oprea (PSD): Sunt convins că dacă va fi repusă în funcţie Renate Weber, va fi atacată la CCR ordonanţa pe sănătate

| 28 iun, 19:56

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că este convins că, în cazul în care Renate Weber va fi repusă în funcţia de Avocat al Poporului, ea va ataca la Curtea Constituţională ordonanţa de urgenţă privind amânarea majorării alocaţiilor pentru copii şi cea prin care se introduce coplata în sistemul de sănătate.

„Decizia CCR privind revocarea Avocatului Poporului este un alt subiect de mare interes. Cred că toţi cetăţenii aşteaptă decizia de mâine din partea judecătorilor CCR. Noi ne aşteptăm să fie o decizie favorabilă, pentru că revocarea doamnei Renate Weber a fost ilegală şi neconstituţională şi această monstruoasă coaliţie a ilegalităţilor a ieşit din nou să atace statul de drept, din matca statului de drept. Sunt convins că, dacă doamna Renate Weber va fi din nou în funcţia de Avocat al Poporului, cu certitudine, motivele care au stat la baza demiterii ei, adică ordonanţa privind amânarea creşterii alocaţiilor şi ordonanţa privitoare la introducerea coplăţii, adică a privatizării sistemului sănătăţii, aşa cum este cunoscută, vor fi atacate la Curtea Constituţională”, a precizat Ştefan Radu Oprea, într-o conferinţă de presă luni, după şedinţa BPN al PSD.

Social-democratul a adăugat că este convins că Renate Weber va ataca cele două ordonanţe la Curtea Constituţională, având în vederea că aceasta a atacat o altă ordonanţă de urgenţă emisă pe vremea când ministru al Sănătăţii era Victor Costache şi care viza tot la coplată.

 

 

Tag-uri: ccr, psd, Renate Weber
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ