Radu Stroe: Participarea comună PSD-PNL la europarlamentare este o opţiune valabilă

| 16 feb, 2014

Deputatul PNL Radu Stroe a declarat, duminică, înaintea şedinţei informale a liderilor PNL, că o participare comună a PSD şi PNL la alegerile europarlamentare este "o opţiune valabilă" şi că le va care colegilor din partid să ia în calcul această variantă.

"Din punctul meu de vedere este o opţiune valabilă', a spus Stroe. Întrebat dacă le va cere colegilor săi din partid să ia în calcul, să voteze o asemenea variantă, Radu Stroe a răspuns: 'Sigur că da", conform Agerpres.

Liberalul s-a pronunţat pentru rămânerea la guvernare a PNL, afirmând că aceasta nu este numai o opţiune personală. 'Eu cred că toţi aleşii partidului vor să rămână la guvernare. Şi vârfurile, şi aleşii', a precizat Stroe.

Radu Stroe a arătat că este nevoie de încredere între PSD şi PNL şi că ar trebui ajuns la o soluţie de compromis.

"Eu cred că toate aceste deziderate au un singur element de esenţă: încrederea. Dacă se reuşeşte încredere între cei doi copreşedinţi, între cele două partide, nu cred că este o problemă", a susţinut deputatul liberal.

Întrebat ce se va discuta la şedinţa informală a liderilor PNL, Stroe şi-a exprimat speranţa că subiectele vor fi 'problema USL, menţinerea USL, rămânerea la guvernare, poate alegeri europarlamentare pe liste comune şi prezidenţiale', el apreciind că toate acestea 'trebuie discutate pachet'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ