Raed Arafat anunță revenirea fanilor pe arene. În ce condiții vor putea să se întoarcă pe stadioane

| 10 mai, 18:47

 

Raed Arafat a anunțat, luni, că revenirea fanilor pe arene se va transforma în realitate în următoarea perioadă. Secretarul de stat a precizat care vor fi condițiile în care publicul va putea participa la meciurile test.

 

 

 

Ce spune Guvernul - În ce condiții ai voie pe stadion

"Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, potrivit HotNews.ro.
Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății", se arată în decizia Guvernului.
Care vor fi primele meciuri test
Primele meciuri în care prezența fanilor va fi permisă pe stadioane: finala Cupei României (22 mai) și România vs Georgia (2 iunie), informează gsp.ro.
Ambele dueluri vor avea loc pe arena "Ilie Oană" din Ploiești (n.r. 50% din capacitatea stadionului va fi deschisă publicului).

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ