Raluca Prună: "Suntem într-o situaţie de criză"

| 14 iul, 10:56

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat joi că nu a luat în calcul solicitarea demisiei şefului Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, deoarece în prezent este o situaţie de criză şi nu se iau măsuri administrative în astfel de cazuri.

"Nu am luat în calcul nicio cerere de demisie, pentru că suntem într-o situaţie de criză (...) şi măsurile administrative nu pot fi adoptate în situaţii de criză. Nu serveşte nimănui acum să avem o schimbare a conducerii ANP, ceea ce nu înseamnă că nu evaluez foarte serios performanţa managerială a conducerii ANP. De altfel să ştiţi că lucrez şi pentru schimbarea condiţiilor de evaluare a performanţei la nivelul ANP, dar, repet, nu pe criză, lucram la asta dinainte", a spus Raluca Prună, la sediul CSM, întrebată despre protestele din mai multe penitenciare, scrie Agerpres.

Ea a adăugat că nu este mulţumită de conducerea ANP, fapt pe care l-a mai afirmat în public, însă trebuie să respecte anumite reguli în ceea ce priveşte evaluarea acesteia.

"Nu sunt mulţumită (de conducerea ANP - n.r.), am mai spus, avem nişte reguli în această ţară, trebuie să lucrez cu această instituţie şi cred că este în interesul persoanei condamnate, pentru că noi, sigur, facem rating aici, dar interesul prim este al persoanei condamnate, al victimelor de care noi uităm şi al societăţii în sens larg ca Ministerul Justiţiei, ministrul să conlucreze cu ANP", a afirmat Raluca Prună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ