Raluca Prună vrea modificarea Codului Penal

| 10 aug, 13:04

Ministrul Justiţiei vrea să modifice Codul Penal astfel încât să se rezolve problema suprapopulării penitenciarelor. Raluca Prună a precizat, intr-un interviu televizat, că nu va propune un proiect de graţiere pentru că nu ar rezolva cauza problemei. Şi asta pentru că de o astfel de măsură ar beneficia câteva sute de persoane, în vreme ce deficitul de locuri în penitenciare este de zeci de mii, a mai explicat ministrul Justiţiei.

Raluca Prună: „Nu am de gând să propun niciun proiect de graţiere şi amnistie. Nu se justifică. O asemenea măsură ar beneficia în cel mai bun caz câtorva sute de persoane, dar noi avem un deficit de zece mii de locuri în penitenciar. Datoria mea cea mai mare nu este să merg la o măsură populistă şi cu caracter excepţional care nu ar rezolva cauza. Mi-am spus că aleg calea mai grea, de a propune o modificare de cod”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ