Raluca Turcan: "Noaptea, ca hoţii! ", a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu

| 08 feb, 13:35

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de opoziţie împotriva Cabinetului Grindeanu, că sloganul "Noaptea, ca hoţii!", scandat de protestatari în Piaţa Victoriei, a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu.

'Moţiune de cenzură este o sancţiune politică la adresa unui comportament de guvernare inacceptabil în Uniunea Europeană. «Noaptea, ca hoţii!» a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu. Este sloganul unei democraţii originale pe care domnii amintiţi încearcă să o instaureze în România, o democraţie reinterpretată în cheie infracţională şi care pretinde că în baza unui vot popular orice îi este permis", a spus Turcan.

Ea a precizat că salvarea protejaţilor politici ai PSD şi ALDE nu apare în programul de guvernare, pe baza căruia au obţinut votul Parlamentului.

"Aţi abandonat agenda populaţiei şi priorităţile ţării şi v-aţi închis noaptea în Palatul Victoria pentru a da legi care să vă salveze pe dumneavoastră şi protejaţii dumneavoastră. Rar s-a văzut în România un abandon mai brutal al interesul public. Este revoltător cum într-o noapte, trei oameni de la vârful coaliţiei guvernamentale şi complicii lor au reuşit să abată România de la parcursul său firesc, printr-o încercare de a salva protejaţii politici de acţiunea justiţiei", a spus Turcan.

Tag-uri: Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ