Ramona Chiriac: Confirm că nu candidez la alegerile pentru Parlamentul European, din motive personale

| 21 mar, 18:35


Ramona Chiriac a confirmat, într-o postare pe reţeaua X, că nu candidează la alegerile europarlamentare, din motive personale, însă va continua să susţină Europa în România şi România în Europa.

 

„Confirm că nu candidez la alegerile pentru Parlamentul European, din motive personale. Continui să susţin Europa în România şi România în Europa”, a scris Ramona Chiriac, joi pe reţeaua X, fosta Twitter.
Lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare trebuia să fie deschisă de Ramona Chiriac, fosta şefă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, însă aceasta a anunţat în şedinţa PSD că nu doreşte să mai candideze, potrivit unor surse politice.
Aceasta era deschiderea de listă a celor două partide, la scrutinul pentru PE din 9 iunie.
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că partidul a aprobat în şedinţa Biroului Politic Naţional lista cu liberalii care vor candidat pentru alegerile europarlamentare. Pe listă se găsesc Rareş Bogdan, Adina Vălean, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Muraru şi Mara Mareş. Ciucă a mai spus că a fost validat şi candidatul comun pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, candidaţii pentru primăriile Sectorului 1 şi 6 şi cei 21 de candidaţi ai PNL pentru funcţia de preşedinte de Consiliul Judeţean şi alţi 21 pentru municipii reşedinţă de judeţ. Un Consiliu Naţional al PNL va avea loc pe 24 martie pentru a valida alianţa electorală cu PSD şi definitivarea fuziunii cu ALDE.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ