Raportul de ţară pentru România al Comisiei Europene va fi lansat, miercuri, la Bucureşti

| 09 mar, 10:53

Reprezentanţa Comisiei Europene în România, în parteneriat cu Ministerul Finanţelor Publice, lansează miercuri 'Raportul de ţară pentru România', publicat de Comisia Europeană în data de 26 februarie 2016.

După publicarea raportului următorul pas este transmiterea, de către autorităţile române, a Programului Naţional de Reformă şi a Programului de Convergenţă. 

În cursul lunii mai 2016, pe baza acestor documente şi a analizei din Raportul de ţară, Comisia Europeană va emite recomandările specifice de ţară pentru România privind politicile economice. 

Potrivit organizatorilor, la evenimentul de miercuri participă Angela Filote, şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Anca Dragu, ministrul Finanţelor Publice, Ana Costea, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Liviu Voinea, viceguvernator, Banca Naţională a României, Valentin Lazea, economist şef BNR, şi Servaas Deroose, director general adjunct, Direcţia Generală de Afaceri Economice şi Financiare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ