RAREŞ BOGDAN, nervos la televiziuni: Cer să fiu chemat la DNA!

| 13 mar, 20:28

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat şi la România TV după ce numele său a apărut în interceptările procurorilor DNA din dosarul lui Marian Vanghelie. Iniţial, el a avut o poziţie foarte nervoasă pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat, printr-o intervenție telefonică la România TV, că ultima oară când a vorbit cu președintele Klaus Iohannis a fost în data de 22 ianuarie 2015.

„Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis ultima data in 22 ianuarie 2015, cand am realizat acea inregistrare de la Cotroceni. De atunci eu nu am mai vorbit cu Presedintele nici la telefon, nu am fost nici la Cotroceni.

Ultima oara ne-am intalnit saptamana trecuta (n.r. – cu Marian Vanghelie). Nu ma ocup de construire de majoritati, de asta se ocupa politicienii. Nu mi-a cerut nimic. Nu m-a rugat nici sa spun ceva la televizor, nici cuiva ceva, pentru ca e suficient de mare sa poata sa vorbeasca singur. Vorbesc cu Marian Vanghelie cat vorbesc si cu ceilalti politicieni. Vorbesc o data pe saptamana, poate de doua ori. Si cu doamna Norica Nicolai vorbesc la telefon, e o problema?”, a declarat jurnalistul.

Citeşte şi: RAREŞ BOGDAN, reacţie VIOLENTĂ după ce a fost INTERCEPTAT în dosarul lui VANGHELIE

Nu în ultimul rând, jurnalistul Rareș Bogdan a declarat că nu va sta cu mâinile în sân și va cere să fie chemat în fața procurorului de caz, la DNA.

„Cu tot respectul acest dosar e unul de coruptie, nu e acuzat de jocuri politice si de construire de majoritati. Ma asteptam sa se intample asta si ma asteptam de la domnul Nitu. (n.r. – Tiberiu Nițu). Niciodata. (n.r. – întrebat dacă a făcut afaceri cu Marian Vanghelie).

Nu am niciun motiv sa ma tem si nu am niciun motiv sa stau cu mainile in san. N-am de ce sa inghit aceste convorbiri pe surse care n-au legatura si distrug familii. Ce cauta Iohannis intr-un dosar al lui Vanghelie de spalare de bani si abuz in serviciu? Ce cauta un jurnalist care a intrat in top 10? Ce cauta? Domnul procuror de caz incearca sa creeze o presiune suplimentara. In momentul asta am sa cer eu sa fiu chemat la DNA fiindca vreau sa se uite in ochii mei procurorul de caz care a transmis asa ceva.”, a conchis Rareș Bogdan.

Jurnalistul Rareș Bogdan a intrat și la Antena 3 în direct pentru a-și exprima punctul de vedere după ce numele lui a fost vehiculat în dosarul lui Marian Vanghelie, moment în care jurnalistul Mircea Badea a intervenit pentru a-i transmite lui Rareș Bogdan că este „un penibil”, fără a-i da șansa la replică.

„Protestez public față de prezența acestui penibil la Antena 3. Acest penibil nu are ce căuta la Antena 3!”, a declarat în direct la Antena 3 Mircea Badea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ