Răsturnare de situaţie! Dumitru Dragomir este LEGAL preşedintele LPF

| 01 iun, 2014

Instanţa ar fi decis că alegerile LPF în urma cărora Gino Iorgulescu a fost ales în funcţia de preşedinte nu ar fi fost legale, anunţă Fanatik.

Pe portalul Ministerului de Justiţie, în dosarul “40322 / 3 / 2013″ apare că ultima modificare a fost făcută pe 27.05.2014, dar aceasta nu este publicată. Sursele Fanatik afirmă că hotărârea este DEFINITIVĂ şi IREVOCABILĂ! Adică, Dumitru Dragomir este repus în funcţia de preşedinte!

Actuala conducere a LPF, în frunte cu Gino Iorgulescu, nu a făcut publică această decizie. Iorgulescu şi oamenii din subordinea lui caută o modalitate prin care să se replieze, o soluţie prin care să nu piardă controlul asupra forului care coordonează activitatea în Liga I.

“Hotărîrea a fost cât se poate de simplă. LPF nu ar fi avut voie să organizeze alegeri la acea dată pentru că se afla în proces cu Mititelu şi Craiova, adică unul dintre membri. Legea pare destul de clară în această privinţă. Conform acestei decizii, Dumitru Dragomir e preşedintele LPF şi Sandu Boc e vicepreşedintele LPF! Zvonul s-a răspândit rapid prin instituţie şi toată lumea e disperată“, au explicat sursele Fanatik.

Dragomir nu ar vrea să revină la şefia FRF, conform apropiaţilor: “El ştie foate bine că nu e prea bună ciorba reîncălzită. Ar trebui să îi reprezinte pe conducătorii care l-au vîndut şi nu vrea să îşi mai asume nici un risc".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ