Războaiele lui Dan Voiculescu

| 11 iul, 2013

Îşi loveşte adversarii politici (preşedinţi, premieri, miniştri, parteneri de alianţă) cu pumnii lui Badea, cu fruntea lui Gâdea, cu unghiile Danei Grecu, cu încruntătura lui Radu Tudor.

"Toată viaţa mi-am purtat singur războaiele. De fiecare dată am luptat deschis, anunţându-mi public şi transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Băsescu, eu nu am lăsat pe alţii să lupte în locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicităţi instituţionale."

- Dan Voiculescu, 11 iulie 2013, blogul personal

 

Sorin Alexandrescu: "Omul care a primit primu' plicul… e într-o oră aicea".

Camelia Voiculescu: "Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre' să ai super grijă, te rog! Ştii că… Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia".

- Camelia Voiculescu, 26 aprilie 2013,

interceptări DNA în dosarul de şantaj Antena Group - RCS-RDS

 

Cam aşa îşi poartă singur războaiele Dan Voiculescu. Cu mâna altora. În cazul de mai sus, cu mâna propriei fiice. Curajos!

A demisionat de două ori din Senat ca să se pună la dispoziţia unei instanţe diferite de cea care l-a condamnat pe Adrian Năstase. Curaj inconştient!

Îşi loveşte adversarii politici (preşedinţi, premieri, miniştri, parteneri de alianţă) cu pumnii lui Badea, cu fruntea lui Gâdea, cu unghiile Danei Grecu, cu încruntătura lui Radu Tudor. Samurai, ce mai!

Şi-a asumat în declaraţiile oficiale statutul de fost informator al Securităţii doar după ce justiţia l-a obligat să facă asta. Kamikaze!

Cu toate astea, lumea se încăpăţânează să-i spună Felix Motanul. De ce? Pentru că n-a purtat în viaţa lui un război singur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 2013
rad_de_prosti
da' de Sebi Securistu' ai auzit ma foame-n gat ?
adica de ala care te plateste, cersetor mic
11 iul, 2013
Alex
Nataraule
Asta e articol ? Sau ce ? Du-te,bai, la puscarie, ca nu esti bun de nimic. Sclavule. Te doare pe tine-n kur de poola lui Voiculescu...
11 iul, 2013
vall
Tu esti nataraul
B.P. are dreptate. Neomul Felix, e doar un animal de prada. O ja vra , care latra cand se crede aparat, dar chelalaie si se ascunde cu coada, intre picioare, la cea mai mica amenintare. Un ticalos fara scrupule, turnator prin vocatie, mizerabil si las din gene,dar cu tupeu . Fara banii furati noua, si sprijinul securistilor ,ar fi fost de mult in puscarie. Unde , va si ajunge. Pentru ca Dumnezeu exista.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ