RĂZBOI TOTAL pentru conducerea Institutului Cultural Român: cine face temenele pentru a fi numit şef

| 16 apr, 08:39

Cu șefia Institutului Cultural Român se face un adevărat troc în aceste zile. Oamenii lui Tăriceanu și-au făcut lobby puternic pe lângă Victor Ponta ca să fie de acord cu debarcarea actualului președinte și înscăunarea unui om care face zilnic stagii complete în fața biroului omului nr.2 în stat.

Surse din cadrul Senatului (instituția care are în subordine ICR-ul) susțin că la începutul săptămânii viitoare actualul șef al ICR, Lilian Zamfiroiu, își va depune demisia pentru a face loc omului de casă al lui Tăriceanu, fostul secretar de stat de la Cultură - Radu Boroianu, scrie stiripesurse.ro.

O întâlnire decisivă a avut loc ieri între actualul șef al ICR și Călin Popescu Tăriceanu.

Nici Lilian Zamfiroiu diplomat de carieră nu ar rămâne chiar pe drumuri și i s-a promis că va primi funcția de ambasador al României la Vatican, o funcție virtuală pentru că cel care numește ambasadorii la propunerea MAE cu avizul comisiilor parlamentare de specialitate este președintele României care potrivit informațiilor noastre nu e prea încântat de trocurile politice făcute peste capul lui.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ