Răzvan Cuc şi Daniel Suciu au depus jurământul în faţa lui Iohannis. Viorica Dăncilă a lipsit de la ceremonia de la Cotroceni

| 22 feb, 10:24

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc au depus vineri jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis. De la ceremonie a lipsit, în premieră, premierul Viorica Dăncilă. Ea este plecată, alături de Liviu Dragnea, la Madrid, la congresul socialiștilor europeni.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, precum și cel al lui Răzvan Cuc în funcția de ministru al Transporturilor.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice; Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor", informa, joi seara, Administrația Prezidențială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise șefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ