Reacţii din PSD la scrisoarea anti-Dragnea

| 19 sep, 13:00

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu afirmă, într-o scrisoare, că Liviu Dragnea a devenit "vulnerabilitatea majoră" a partidului. Reacţiile social-democraţilor sunt împărţite.

  • Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat la Digi 24 că scrisoarea e foarte moderată, întrucât cere doar demisia liderului partidului. El a mai spus că susţine "demersul dezbaterii" pentru a rezolva "starea" din interiorul PSD.
  • Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, este printre contestatarii lui Liviu Dragnea. "Da, am semnat scrioarea pentru că eu consider că este un demers legitim care demonstrează că suntem un partid serios și responsabil”, a declarat Marian Neacșu, pentru HotNews.ro.
  • ”Am încercat într-o modalitate succintă să facem o analiză a situației partidului. Sunt 18 măsuri care ar trebui să fie luate. Dincolo de persoane este foarte important să avem în vedere interesele României și ale partidului, să ne gândim la viitor", a susţinut Adrian Ţuţuianu, adăugând că demersul este susținut de mai mulți membri PSD și asta se va vedea la CEx.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni vineri, la ora 12:30.

  • "Cele trei persoane care au asumat documentul nu am făcut decât, la rugămintea colegilor, să publicăm documentul, să fim interlocutorii presei pentru a răspunde întrebărilor...Suntem suficient de mulți președinți de organizații care aderăm la principiile acestui document pentru ca el să nu mai fie luat în derâdere de Liviu Dragnea", a declarat la Antena 3 Gabriela Firea.
  • Aflată la Roma, Rovana Plumb s-a declarat "mâhnită" de această scrisoare, care este o "lovitură incorectă aplicată într-un moment prost ales", cu referire la apropiata Preşedinţie a Consiliului UE şi cele două rânduri de alegeri de anul viitor.

În plus, PSD se apropie de "finalul luptei cu abuzurile în justiţie". 

Ministrul Fondurilor Europene a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că PSD s-a confruntat de când e la guvernare cu "atacuri politice, judiciare care încearcă să împiedice această guvernare pentru români". Ea a mai spus că scrisoarea "destabilizează" partidul şi a făcut apel la unitate.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ