Realmente alarmant. Multi romani au facut asta fara sa-si dea seama de pericol

| 31 oct, 2013

Cativa indivizi inconstienti din judetul Ilfov au pus in pericol sanatatea populatiei dupa ce au livrat in magazine un produs alimentar contrafacut care poate provoca inclusiv cancer potrivit specialistilor.

Este vorba despre un condiment pe care gospodinele il folosesc ca sa dea un gust mai intens mancarii. Grav este ca falsificatorii au facut un amestec periculos de aditivi, sare si coloranti nocivi. Politistii au descins joi in fabrica ilegala.

In spatele acestor porti din comuna Glina politistii au gasit o mica fabrica in care suspectii falsificau produsul alimentar.

Faceau copii dupa ambalajul original pentru ca marfa lor sa nu bata la ochi, insa schimbau total compozitia.

Odata ambalate, prafurile pline de aditivi ajungeau in en-gross-urile din judetul Ilfov. Suspectii, care se recomadau drept furnizori ai unei companii importante de pe piata din Romania au reusit sa ii pacaleasca pe angajatii magazinelor si plasau marfa folosindu-se de acte false.

Afacerea a mers snur pana au aparut primele reclamatii iar producatorul a sesizat autoritatile. "Pana la finalizarea cercetarilor, recomandam consumatorilor sa verifice produsele inainte de cumparare si in cazul suspiciunilor sa anunte imediat producatorul si autoritatile", recomanda acestia.

Specialistii spun ca toti acei coloranti adaugati de falsificitatori fara sa respecte un an anumit gramaj, pot dauna grav sanatatii consumatorilor.

Toate produsele contrafacute, dar si utilajele gasite in curtea suspectilor au fost confiscate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 2013
mary
condimente
da dracului numele condimentului....
01 noi, 2013
COTA
Corect......da dracului ce marfa era contrafacuta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ