Reghecampf: Pentru noi nu mai e niciun fel de presiune, afirmă antrenorul Stelei, înaintea meciului cu Chelsea

| 10 dec, 2013

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că pentru ''roş-albaştri'' nu este niciun fel de presiune în meciul cu Chelsea, de miercuri, la Londra,m ultimul pentru ei în Grupa E a Ligii Campionilor la fotbal.

'Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor'', a afirmat Reghecampf la conferinţa de presă de marţi, potrivit Digi Sport.

''Ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Europa League'', a menţionat antrenorul Stelei cu regret. 

''Pentru noi prioritar este campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv'', a subliniat Reghecampf.

Antrenorul Stelei a conchis că jucătorii Stelei trebuie să înveţe din aceste meciuri disputate în Champions League, care au fost ''o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă'.

Chelsea şi Steaua se vor înfrunta miercuri seara, de la ora 21,45, pe ''Stamford Bridge''. Dacă londonezii sunt calificaţi în optimile Ligii Campionilor, Steaua nu mai are nicio şansă de a părăsi ultimul loc din grupă.

Arbitrul italian Gianluca Rocchi va conduce meciul dintre Steaua şi Chelsea. Rocchi (40 ani), arbitru internaţional din 2008, va fi ajutat de arbitrii asistenţi Elenito Di Liberatore şi Gianluca Cariolato, arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Luca Banti şi Antonio Damato, în timp ce arbitru de rezervă va fi Alessandro Giallatini.

Delegatul UEFA pentru acest meci va fi spaniolul José Luis López Serrano, în timp ce observator pentru arbitri a fost nominalizat finlandezul Kaj Natri.

Rocchi a mai arbitrat Steaua o dată în cupele europene, pe 1 octombrie 2009, în deplasare cu Twente Enschede (0-0), în grupele Europa League, ediţia 2009-2010.

Italianul s-a aflat la centru şi la un meci amical câştigat de România la limită, cu 1-0, în deplasare cu San Marino, în data de 10 august 2011, precum şi la un meci dintre Wolfsburg şi Rapid Bucureşti (1-0), din primul tur al Cupei UEFA, în 18 septembrie 2008.

Gianluca Rocchi a oficiat şi la două meciuri jucate de Chelsea, 3-0 cu Valencia în 2011 (Liga Campionilor) şi 3-1 cu Rubin Kazan anul acesta (Europa League), ambele pe Stamford Bridge.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ