Remus Vulpescu, revocat din Consiliul de Administraţie al Rompetrol

| 14 mai, 2013

Fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, va fi revocat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Rompetrol şi va fi înlocuit de actualul preşedinte al Oficiului, Gabriel Dumitraşcu.

Propunerea de înlocuire a lui Vulpescu va fi discutată în AGA companiei, programată pentru 18 iunie.

Dumitraşcu va avea mandat până în 30 aprilie 2014. El a fost numit la conducerea OPSPI la sfârşitul anului trecut. Vulpescu a preluat poziţia de membru în CA al Rompetrol Rafinare, unde statul deţine un pachet semnificativ de acţiuni, în octombrie 2012.

Compania Rompetrol Rafinare, din grupul Rompetrol, a încheiat primul trimestru cu o cifră de afaceri brută consolidată de 884,3 milioane de dolari, în scădere cu 19% faţă de nivelul raportat pentru intervalul similar din 2012, şi a înregistrat pierderi mai mici de 2,4 ori, de 25,1 milioane de dolari. Grupul Rompetrol este controlat de compania petrolieră kazahă de stat KazMunaiGaz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ