Republica Moldova: Cum a fost ŞANTAJAT preşedintele Nicolae Timofti

| 22 ian, 23:23

Preşedintele Nicolae Timofti ar fi fost şantajat pentru a-l nominaliza pe Vlad Plahotniuc în postul de prim-ministru. "Președintele a avut informații că doi fii ai săi sunt urmăriți și că nu li se dorea binele”, a declarat consilierul prezidențial Vlad Țurcanu.

În ziua de 21 ianuarie, Vlad Țurcanu și-a anunțat demisia din funcție, urmare a dezinformării făcute cu privire la ceremonia de învestire a Guvernului Filip.

„Președintele a vorbit despre faptul că i s-a impus o candidatură, cea a lui Vlad Plahotniuc, și i s-a adiat, de către cine nu știu, asupra unor lucruri pe care îl pot privi pe dl președinte. Președintele a avut informații că doi fii ai săi sunt urmăriți și că nu li se dorea binele”, a spus Țurcanu, potrivit agora.md.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Nicolae Timofti au vorbit la telefon despre situația politică din Republica Moldova

 

Întrebat dacă cei doi feciori ai președintelui au părăsit țara, consilierul prezidențial a declarat că nu știe.

„L-am văzut  pe unul dintre cei doi fii ai dlui președinte care locuiesc în Republica Moldova, acum ceva timp”, a precizat Ţurcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ