Revocarea lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor, amânată din cauze procedurale

| 04 mai, 15:46

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor în care s-a discutat solicitarea PSD de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, a fost suspendată, deoarece acesta a susţinut că poate fi revocat doar la cererea liderului grupului din care face parte, iar el este neafiliat.

"Vă solicit să constataţi că cererea grupului parlamentar al PSD din 3 mai nu îndeplineştre condiţiile de admisibilitate prevăzute de art. 26 din Regulamentul Camerei Deputaţilor şi să dispuneţi respingerea acesteia", se arată într-o adresa semnată de Valeriu Zgonea, în calitate de deputat neafiliat.

Concret, Zgonea susţine că a fost exclus din PSD, iar cererea de revocare poate fi făcută de liderul grupului parlamentar din care preşedintele Camerei face parte.

Secretarul BP al Camerei, Marcel Ciolacu, a explicat că şedinţa a fost suspendată deoarece liderii de grup nu au ajuns la un consens, liderul grupului PSD, Florin Pâslaru, susţinând că are dreptul de a cere revocarea, deoarece nu a fost făcut niciun anunţ în plen cu privire la faptul că Zgonea a devenit deputat neafiliat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ