Revoltător. Victor Ciorbea, iertat de ANAF de o datorie de uriașă la stat

| 07 oct, 08:52

Victor Ciorbea, fostul Avocat al Poporului care a făcut mai multe servicii PSD în ultimii trei ani, a primit o nouă bonificație de la Putere. Ciorbea și soția au fost iertați de o datorie de 270.000 mii lei la stat, după ce nu au mai plătit impozite de 10 ani!

Victor Ciorbea este unul dintre beneficiarii controversatei amnistii fiscale date de Eugen Teodorovici și guvernul PSD

Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit 100.000 de lei pe impozite restante din 2008 și le-a fost șters restul de datorie, de aproape 270.000 de lei, informează Europa Libera.

Fostul șef al Avocatului Poporului era înglodat în datorii la data la care a preluat șefia instituției care este, după Constituție, singura care poate ataca ordonanțele de urgență ale Guvernului.

Numirea a venit în guvernarea Victor Ponta, în 2014. La acel moment, Victor Ciorbea avea datorii de peste un milion de euro la o bancă pentru casa din Floreasca, în apropierea lacului, de 700 m și cu piscină.

Victor Ciorbea nu mai plătise din 2008 asigurările de sănătate, iar din 2013, nici impozitele pe venit. În aceeași situație se afla și soția sa, Lacrima, alături de care are o firmă de avocatură.

În perioada în care a condus Avocatul Poporului (2014-2019), familiei lui Victor Ciorbea i-au crescut datoriile la stat și și-a restructurat și datoriile la bancă pentru creditul luat pentru vila din Floreasca.

Victor Ciorbea adunase la ANAF impozite pe venituri și pe asigurările de sănătate de peste 165.000 de lei, iar o ordonanță de urgență pe care Guvernul Dăncilă a dat-o în august l-a înscris în lista celor care beneficiază de ștergerea penalităților.

Tag-uri: victor ciorbea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ