„Revoluționarul” Teodor Drăghici insultă inteligența celor care au manifestat pentru Raed Arafat

Conform poveștilor lui Teodor Drăghici, tot ce s-a întâmplat atunci, în toată țara, valul acela impresionant de solidaritate cu doctorul Raed Arafat a fost o manipulare construită de PSD.

Comparam zilele trecute disoluția politică jenantă a PDL și a aripioarelor care se tot desprind din acesta cu ultimele zile înghesuite în Führerbunker de sub Cancelaria celui de-al treilea Reich. E drept, exageram în registrul caricatural, în sensul că în subteranul sediului din Modrogan niciunui politician nu-i va trece prin cap să spargă între dinți mai mult de o fiolă de algocalmin. Nu de dragul unui proiect politic năruit, din care în curând nu va mai rămâne decât un grup de liberal-democrați cât să încapă într-un lift al Parlamentului României.

Dar, similar somităților militare germane năuce, ajunse captive într-un subsol pe ultima sută de metri ai celei mai mari conflagrații mondiale, și liberal-democrații par cuprinși de febra unui bâlci al deșertăciunilor. Se plătesc polițe, se împart funcții și răspunderi fantasmagorice și se ascut ambiții ca în vremurile bune de odinioară. Iar cazurile cele mai grave delirează dincolo de rațiune, de bine și de rău, rescriu istoria sau încă mai toacă răsuflata propagandă pedelistă despre armele secrete din ograda Cotrocenilor, singurele capabile să mai întoarcă soarta războiului. Pe scurt, un x și zero politic de toată jena.

Cea mai recentă armă secretă de acest gen este o fâsâială lansată de zor pe toate canalele de media ale liberal-democraților în persoana controversatului revoluționar de profesie Teodor Drăghici, care la aproape un an jumătate distanță s-a apucat să remonteze moralul sinistraților politici din Modrogan cu povești din auzite despre cum manipula PSD demonstranții din Piața Universității în ianuarie 2012.

Ați ghicit, este vorba de celebra mobilizare populară când nu numai în Piața Universității din București, dar și în toată țara oamenii au ieșit înfruntând niște geruri cumplite, amenzile jandarmeriei și tupeul sfidător al guvernului Boc... Șeful Sindicatului Național al Revoluționarilor este arma secretă cu care PDL calomniază manifestanții din Piața Universității. Conform poveștilor lui Teodor Drăghici, tot ce s-a întâmplat atunci, în toată țara, valul acela impresionant de solidaritate cu doctorul Raed Arafat a fost o manipulare construită de PSD. Cu 50 de lei de căciulă de manifestant... Dovezile care ar putea susține aceste acuze grave? Niciuna. Omul nostru știe, a auzit el...

Să trecem peste ridicolul celor care fardează azi mortul în cazul guvernărilor PDL îmbolnăvite prin contribuția unui Boc și MRU. Să ignorăm și lipsa de statură morală a celor care fac tot posibilul să murdărească post-festum exact acei cetățeni de bună credință care au dat dovadă în ianuarie 2012 de spirit civic și conștiință politică. Să ne facem că nu vedem nici hiatusul logic și jignirea grobiană la adresa tuturor oamenilor de bună credință pe care Teodor Drăghici îi înclude la grămadă în categoria celor despre care a auzit el și știe el sigur că erau plătiți de PSD cu 50 de lei pe zi...

Povestea aceasta turmentată sună exact ca cea însăilată odinioară de Macovei, Preda și TRU în Parlamentul European, despre milioanele de voturi cărate de USL cu sacii. Acelea măcar erau lansate la timp, nu cu un an și jumătate întârziere.

Cum și-ar motiva revoluționarul tăcerea de un jumătate despre acest subiect? Lipsa unei sesizări către organele competente, pe acest subiect, nu îl transformă pe acesta din martor în complice sau tăinuitor? Evident e mai ușor să calomniezi in corpore această masă uriașă de oameni care nu au drept la replică și nu se pot apăra, decât să aduci dovezi pertinente organelor abilitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ