Liviu Dragnea: Vreau şi sper ca primul ministru să fie membru PSD

| 11 dec, 21:11

„Vreau şi sper ca primul ministru să fie membru PSD", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea imediat după primele rezultate exit-poll care indică o victorie zdrobitoare a social-democraţilor cu procente de peste 45%.

Acesta a transmis că românii „au cam hotărât astăzi" cine vor să fie la conducerea ţării pentru următorii patru ani şi că aceştia au votat „împotriva dezbinării, a urii, pentru ca toţi să ne unim şi România să fie o ţară puternică şi respectată".

„Astăzi cetăţenii au făcut diferenţa între vorbe şi realitate. Au votat pentru creşterea economiei, pentru taxe şi impozite mai mici. Votul de azi ne arată că românii vor să se simtă acasă în ţara lor. Vreau să îi asigur pe toţi românii că tot ceea ce am prezentat în programul nostru economic în această campanie electorală va fi pus în practică de un guvern PSD. În zilele următoare, eu voi ţine cont în acţiunile mele de trei lucruri: de votul de astăătzi al românilor, Constituţia şi programul de guvernare pe care l-am prezentat", a spus Dragnea imediat după primele rezultate exit-poll.

 

 

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ