Monica Iacob Ridzi, cu averea pusă sub sechestru. Despre ce bunuri este vorba

| 16 feb, 19:54

Monica Iacob Ridzi, care a fost condamnată definitiv la 5 ani de închisoare, va rămâne şi fără bunurile imobile deţinute conform declaraţiei de avere, pe care este impus sechestru de către DNA.

Astfel, în sentinţa definitivă dată luni, s-au menţinut măsurile asiguratorii din 14 decembrie 2010, când DNA a impus sechestru asupra unor bunuri ale fostului ministru, Monica Iacob Ridzi.

Printre aceste bunuri se numără un apartament din Petroşani, jumatate de casă deţinută în coproprietate în comuna Scărişoara, din Olt, precum şi un teren intravilan de peste 3.000 de metri pătrati, în aceeaşi localitate.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare cu executare. Fostul ministru S-A PREDAT

De asemenea, în cazul fostei sale consiliere, Ioana Elena Vârsta, condamnată şi ea la cinci ani de închisoare cu executare, aceasteia i s-a pus sechestru pe sumele de 776 de lei, peste 2.500 de euro si 293 de dolari, care se aflau în contul său.

Totodata, prin măsurile asiguratorii din 21 iulie 2009, DNA a instituit sechestru asigurator asupra sumei de 1.151.204 lei din conturile societăţilor Artisan Consulting şi Compania de Publicitate Mark.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, îndemnată să o toarne pe EBA. VEZI ce a făcut fostul ministru al Tineretului

În acest caz, Ridzi, împreună cu Vârsta şi ceilalti 10 condamnaţi sunt obligaţi la plata sumei de 2.736.933 de lei, reprezentând despăgubiri civile acordate Ministerului Tineretului si Sportului, prejudiciul ridicându-se la 640.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ