Rise Project: Elena Udrea a ajuns în Costa Rica, unde se află și Alina Bica

| 16 feb, 08:20

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul internațional San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului.

Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

Pe 9 februarie, ​avocatul Elenei Udrea declara ca aceasta a plecat la Atena. Udrea lipsise cu o zi in urma de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009, avocatul Chiciu spunand ca sedinta a fost amanata din cauza ca un alt inculpat nu avea aparator: "Doamna Udrea a depus la instanta inscrisuri care dovedesc ca este in imposibilitatea de a aparea in fata instantei pentru o anumita perioada de timp. Aseara mi-a confirmat ca se afla la Atena". In aceeasi zi, Udrea a scris pe Facebook ca o priveste pe ea unde este si ca a parasit tara "de nu stiu cate ori pana acum". "'Am parasit tara' de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai 'parasesc' oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra. Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!", a mai scris Udrea.

Iata cum arata numele sonore de pe lista celor care, condamnati sau judecati pentru fapte de coruptie, se afla peste hotare: Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghita, Radu Mazare, Alina Bica, Marko Attila, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, Ioan Bene, Elena Udrea, Vlad Cosma.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ