Românca Emilia Vuc, medaliată cu argint la Mondialele de lupte de la Sofia

| 16 aug, 2013

Sportiva română Emilia Alina Vuc a cucerit medalia de argint în limitele categoriei 48 kg, astăzi, la Campionatele Mondiale de lupte pentru juniori de la Sofia, după ce a fost învinsă în finală de bulgăroaica Eliţa Atanasova Iankova.

Vuc, sportivul anului 2011 la Federaţia Română de Lupte, după ce a cucerit medalii de bronz la Europenele şi Mondialele de juniori din acel an, a învins-o în optimi la Sofia pe mongola Tsendsuren Altangerel, în sferturi a câştigat în faţa japonezei Shiori Ito, în semifinale s-a impus în disputa cu unguroaica Mercedesz Denes, înainte de a fi învinsă în finală de Iankova. Denes şi suedeza Frederika Ida Petersson au cucerit medaliile de bronz.

În concursul feminin, Tabita Dobre (cat. 44 kg) s-a clasat pe locul 11, Andreea Peliancă (cat. 51) a terminat pe locul 13, Simona Pricob (cat. 55 kg) a fost a 17-a, Cornelia Pantea (cat. 58 kg) a încheiat pe 18, Laura Elena Gavriliuc (cat. 63 kg) a fost a 12-a, iar Ileana Denisa Macovei (cat. 72 kg) s-a clasat pe 13.

România câştigase o medalie de bronz prin Alexandru Vasile Botez (categoria 50 kg), stilul greco-roman. Competiţia continuă cu concursul masculin de lupte libere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ