România, repetentă la turism: Manechine de magazin sătesc, la standul de la târgul Internațional Fespo Zürich 2016

| 29 ian, 17:41

România are parte de o prezentare extrem de slabă la cel mai mare târg internaţional de vacanţe şi călătorii din Elveţia. Deşi în comunicatul Autorităţii naţionale pentru Turism se arată că standul nostru are 20 de metri pătrați, din fotografii nu reiese deloc acelaşi lucru.

În imagini sunt prezente două manechine din plastic îmbărcate în nişte imitaţii de costume tradiţionale româneşti.  Nu de aceeași prezentare au parte și alte țări prezente la târg.

Acesta este semnalul de alarmă tras de politicianul Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook,  în condiţiile în care de pe pagina de internet a Autorităţii Naţionale pentru Turism România se înţelege că România participă la târgul Internațional Fespo Zürich 2016, în perioada 28 - 31 ianuarie, cu un stand de 20 metri pătrați.

Acesta a explicat la B1 TV motivele pentru care a fost atât de nemulțumit de modul în care a fost reprezentată România la acest târg.

Bugetul mereu este limitat, dar de aceea există Autoritatea Națională pentru Turism și ea are o conducere pentru a alege cum folosește bugetul cel mai bine. Dacă eu aș fi în locul lor și aș consta că bugetul nu este suficient, nu aș mai participa la toate târgurile, le-aș alege pe cele mai importante și aș merge în piețele unde sunt cei mai mulți potențial comsumatori.
În loc să te faci de râs la foarte multe expoziții, mai bine le alegi pe cele mai importante și te prezinți onorabil. M-a enervat și ma supărat pentru că sunt un cetățean român care voia să vadă un lucru bun în dreptul numelui țării noastre.

La un târg în Elveția, unde consumatorii au pretenții noi avem un mod de prezentare depersonalizat. Pentru a atrage vizitatorii, e nevoie de interacțiune, dinamism, prezentare personalizată. E usor să faci ceva frumos și cu bani puțini. Acum arată ca vitrina unui magazin de acum 35 de ani. Nu corespunde cu ce are România de oferit lumii în materie de turism
”, a susținut europarlamentarul pentru B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ