"De obicei sunt un tip optimist si privesc cu incredere viitorul si in aceasta speta. Eu sunt convins ca lucrurile se vor face. Din pacate, nu stiu daca in ritmul care ar fi ideal sa se intample, dar de intamplat se va intampla.

Nu la stadioane va fi problema, ci la asigurarea facilitatilor de transport si de cazare. Nu avem inca o autostrada de la vest la est, nu avem un aeroport la capacitatea solicitata, Aeroportul Otopeni ar trebui marit. Exista proiectul. Nu avem legatura intre aeroport si oras printr-un metrou, deci nu avem multe alte lucruri care sunt mult mai costisitoare decat modernizarea a trei-patru stadioane. Problema sunt celelalte investitii care sunt necesare. Aici am o indoiala.

Eu sunt convins ca exista resurse, dar probabil ca nu este perceputa inca drept o prioritate demararea acestor investitii.

Cred ca autostrada este cea mai importanta si ca volum de munca, si ca volum investitional. Autostrada trebuie neaparat facuta, altfel vom avea mari probleme de a fructifica 100% aceasta oportunitate care ni s-a oferit, aceea de a gazdui patru meciuri.

Daca nu se indeplinesc toate aceste conditii, nu mai primim dreptul de a organiza. Ori totul, ori nimic. Nu exista jumatati de masura in aceasta chestiune

Stiu ca Federatia a facut si face demersuri, dar nu depinde nimic din punct de vedere investitional de Federatie sau de cluburi, ci de guvern", a spus Viorel Duru pentru Dolce Sport.