România TV: Diaconescu: Voi candida la europarlamentare

| 15 oct, 2013

Dan Diaconescu a declarat în exclusivitate pentru ROMÂNIATV.NET că va candida la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale de anul viitor.

Dan Diaconescu, fondatorul partidului Poporului care-i poartă şi numele, a declarat că va candida la alegerile europarlamentare, notează România TV.net. El a spus că va fi primul pe lista PPDD la europarlamentare, fostul patron al OTV fiind sigur de victorie, mai ales că, în opinia sa, va avea contracandidaţi mult mai slabi.

"Voi candida la europarlamentare şi la prezidenţiale. La europarlamentare candidez primul pe lista PPDD şi sunt sigur că voi câştiga, voi fi chiar primul. Păi mă bat cu nevestele politicienilor acum, cu nevasta lui Crin, cu nevasta lui Ponta şi cu fata lui Băsescu. Pai vă daţi seama cum câştig acum? Dacă la parlamentare am câştigat 34%, vă daţi seama cât obţin acuma în faţa nevestelor? Păi o să fiu primul. Detaşat câştig primul. Poate Tudor Barbu, care o sa candideze de la PC, o sa fie un contracandidat mai puternic", a declarat Dan Diaconescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ