Romaşcanu: Este improbabil să susţinem candidatul unui partid cu care coaliţia PSD-PNL nu are un acord politic

| 16 apr, 18:55

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că este "improbabil" ca PSD şi PNL să susţină la alegerile pentru Primăria Capitalei candidatul unui alt partid cu care coaliţia nu are un acord politic.

 

Romaşcanu a menţionat că nu a existat, în şedinţa coaliţiei de luni, o discuţie despre susţinerea de către PSD a lui Cristian Popescu - Piedone la Primăria Capitalei.
"Lucrurile sunt destul de clare, cel puţin pentru mine. Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid cu care coaliţia PSD PNL nu are un acord politic. Domnul Piedone este candidatul PUSL, este preşedintele acelui partid şi în consecinţă este susţinut politic de acel partid. Nu văd cum am putea noi, care avem un candidat, să susţinem candidatul unui alt partid", a afirmat Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.
Întrebat dacă membrii coaliţiei de guvernare sunt convinşi că medicul Cătălin Cîrstoiu va rămâne candidat şi nu va renunţa, Romaşcanu a răspuns: "Asta este decizia strict a dumnealui, dar a repetat în nenumărate rânduri că nu are nicio intenţie să se retragă. Eu înţeleg, sunt sondaje, startul a fost mai greu, s-a pornit târziu, am anunţat târziu, dar asta nu înseamnă că nu avem forţa necesară să recuperăm. Vedem că există o creştere, e o creştere organică, nu este o creştere conjuncturală, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne jucăm şansa până la capăt".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ