Rompetrol vrea să investească 200 de milioane de dolari în deschiderea a 150 de noi benzinării

| 19 sep, 2013

Grupul Rompetrol intenţionează să deschidă 150 de noi staţii până în 2017 în ţară noastră, investiţie evaluată la 200 de milioane de dolari, a declarat Sorin Nichita, general manager la Rompetrol Downstream.

Pentru acest an e programată deschiderea a trei noi benzinării, alături de modernizarea altora 25, a mai afirmat el, potrivit adevarul.

Compania a lansat un nou concept al staţiilor de distribuţie, prima benzinărie fiind inaugurată azi la Otopeni. Alături de extinderea din România e programată şi deschiderea a 200 de unităţi în jurul Marii Negre, a afirmat Azamat Zhangulov, vicepreşedinte al grupului Rompetrol.

Una dintre acestea este Turcia, în care Rompetrol nu este prezenţa, însă în acest moment grupul "lucrează la un program în acest sens", potrivit lui Zhangulov. "România are cea mai bună rafinărie de la Marea Neagră, datorită investiţiilor KazMunaiGas", a completat el. Compania a investit până acum în România 2 miliarde de dolari.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ