RTV: Lui Becali i se pregătește un nou dosar

| 02 iun, 2013

O nouă lovitură pentru Gigi Becali, transmite România TV. Omul de afaceri ar putea fi cercetat într-un nou dosar disjuns din ancheta care l-a trimis la închisoare. Procurorii DNA cercetează un alt schimb de terenuri care i-ar fi adus bani grei fostului parlamentar. Anchetatorii au început urmărirea penală pe numele lui Teia Sponte, cel care i-a favorizat în acest schimb pe soţii Becali.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Gigi Becali ar fi făcut mai multe tranzacţii dubioase ca să pună mâna pe valoroasele terenuri din Pipera. Dacă pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării, omul de afaceri este după gratii, anchetatorii verifică acum un schimb de pământuri facilitat de Teia Sponte.

"În calitate de director general al SCAI Mogoşoaia, societate cu capital majoritar de stat, ACESTA a încheiat actele de schimb cu Ministerul Apărării Naţionale, Becali George şi Becali Luminiţa, fără a avea în acest sens aprobarea AGA şi cu încălcarea dispoziţiilor legale", se arată în rechizitoriul DNA.

Decizia luată de Teia Sponte a prejudiciat statul român, pentru că terenurile care au ajuns la Gigi Becali trebuiau retrocedate altor persoane.

Deşi au trecut mulţi ani de la tranzacţie, procurorii DNA încă anchetează cazul, iar Teia Sponte are calitate de acuzat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ