RTV.NET: Accident pe DN1, la Băneasa. Traficul spre Ploieşti este blocat

| 25 iul, 2013

Un accident grav a avut loc, joi dimineaţă, pe DN 1, în zona Băneasa. În urma impactului dintre o utilitară şi un autoturism, o persoană au fost grav rănită. Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii accidentului. Traficul în zonă este blocat, pe sensul spre Ploieşti.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este îngreunat pe DN1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti, în zona Băneasa, din cauza unui accident rutier.

Din primele informaţii primite de la faţa locului, un autoturism care circula dinspre Ploieşti spre Bucureşti a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. O persoană a fost rănită. Poliţiştii au luat deja măsuri de deviere a traficului de pe benzile numărul 2 şi 3, pe prima bandă.

Pe sensul de intrare în Capitală traficul rutier este foarte intens. La faţa locului au ajuns echipajele SMURD, precum şi echipaje de poliţie.

Întrucât impactul dintre autoutilitară şi autoturism a fost unul puternic a fost nevoie şi de intervenţia echipajului de pompieri de la descarcerare.

Poliţia rutieră urmează să stabilească cauzele producerii accidentului. Traficul este blocat pe direcţia de mers către Ploieşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ