RTV.net: Ce a început Ceauşescu şi a finalizat Ponta. Inventarul "exemplelor de succes"

| 19 iun, 2013

Victor Ponta şi-a compus pe blogul personal o listă a obiectivelor începute în trecut şi finalizate sub mandatul său. În broşura electronică intitulată "Începute de alţii, finalizate de USL", premierul aminteşte autostrada Bucureşti-Constanţa, Teatrul Naţional şi reîntregirea pensiilor.

Catalogându-le drept "exemplele de succes" al primului an de guvernare, Victor Ponta deschide lista obiectivelor cu A3, conform RTV.net.

"Autostrada Bucureşti-Constanţa. Începută de Nicolae Ceauşescu, finalizată de Victor Ponta şi Guvernul USL", este sloganul din prima pagină a broşurii electronice.

Lista continuă cu alte obiective de infrastructură: "Podul Calafat-Vidin. Început de Mugur Isărescu, finalizat de Victor Ponta şi Guvernul USL", sau "Autostrada Arad-Sibiu. Blocată de guvernul PDL, deblocată de Guvernul USL".

Apoi, enumerarea trece în alt registru: "Teatrul Naţional. Proiect început de guvernul Boc, va fi finalizat de Victor Ponta şi Guvernul USL", "Facilităţi pentru IT. Începute de Guvernul Năstase, continuate de Guvernul Ponta".

 

Nu sunt uitaţi nici pensionarii: "Pensii. Tăiate de Emil Boc, date înapoi de Victor Ponta şi Guvernul USL".

 

Până şi Academia de Poliţie e trecută în agenda de obiective îndeplinite ale guvernării Ponta: "Posturi pentru absolvenţi. Blocate de Guvernul PDL, deblocate de Guvernul Ponta"

Tag-uri: Guvern, pdl, usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ