RTV.net: Ponta se pregăteşte pentru remanierea Guvernului

| 08 iul, 2013

Vara aceasta va fi una de foc pentru cabinetul lui Victor Ponta. Miniştrii, secretarii de stat şi şefii de agenţii de la PSD vor fi evaluaţi si schimbaţi, în cazul în care se descoperă nereguli în activităţile lor, informează România Tv.

Decizia privind o eventuală remaniere va fi luată în luna august, după ce forurile de conducere ale PSD vor analiza prestaţia reprezentanţilor partidului în funcţiile de demnitate publică în care au fost puşi după alegerile din decembrie 2012, potrivit RTV.net.

"Vom face la sfârşitul lunii august, în cadrul acestor reuniuni, o analiză a activităţii miniştrilor, secretarilor de stat şi a şefilor de autorităţi sau agenţii din partea PSD. Această analiză este necesară pentru a vedea activitatea colegilor noştri, ce e de îmbunătăţit şi eventual de a face schimbări acolo unde lucrurile nu au mers bine", a declarat Ponta la sfârşitul şedinţei de luni a conducerii PSD.

În schimb, analiza activităţii miniştrilor liberali nu va face obiectul acestei analize. "Eu nu mă uit în ograda PNL. PNL are propriile sale proceduri", a spus primul-ministru.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ