RTV.net: Unde te poţi angaja acum la OMV

| 16 aug, 2013

OMV Global Solutions angajează ingineri la Bucureşti şi la Craiova, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor interesaţi de locurile de muncă vacante la OMV şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile ofertate de companie.

OMV Global Solutions angajează un inginer la Craiova. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în domeniul mecanic, chimic sau în ingineria petrolului. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă minimum trei-cinci ani experienţă în industria de petrol/ţiţei şi gaze sau similar, să aibă cunoştinţe solide de limba engleză şi să ştie să opereze un PC. Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite CV-urile pentru acest post până pe 9 septembrie, potrivit anunţului de recrutare.

OMV Global Solutions angajează la Bucureşti pe postul de inginer debutant instrumentare şi automatizări. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare în domeniul electronică sau automatizări industriale, ai trei ani experienţă în domeniul mentenanței echipamentelor electronice si de automatizare, ai cunoștințe practice în domeniul ingineriei petroliere, precum şi cunoștințe privind principii, proceduri şi metode de mentenanţă electrică.

Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe bune de limba engleză, are cunoştinţe de operare PC, bune abilităţi analitice şi interpersonale, precum şi pregătire teoretică în domeniul mentenanței echipamentelor de automatizare. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B.

23 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.

 

 

 

 

Tag-uri: OMV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ