Ruxandra Dragomir: Arestul Elenei Udrea seamănă cu inchiziția

| 12 mar, 09:19

"M-a bucurat să văd că Poliţia Capitalei a renunţat la ideea absolut barbară de a o obliga pe Elena Udrea să meargă forţat la ginecolog. Probabil, şi-au dat şi ei seama de penibilul situaţiei", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

"Dacă nu sunt dovezi împotriva Elenei, se încearcă umilirea ei. Cred însă că norocul Elenei Udrea s-a numit faptul că a putut să comunice. Cu siguranţă, în cazul altor femei, această regulă deloc placuta s-a aplicat împotriva voinţei lor.

Asta întăreşte impresia că acest sistem funcţionează cu scopul de a "mutila sufleteşte" şi de a-i forţa pe cei care se află în arest să accepte să recunoască absolut orice cu gândul că poate scapă de-acolo. Seamănă puţin cu inchiziţia şi arată că există motive destul de întemeiate pentru care România pierde procese pe bandă rulantă la CEDO.

Citeşte şi: Elena Udrea DUSĂ cu FORŢA la ginecolog

Orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei. Nu vor reuşi. Elena este cea mai puternică femeie pe care o cunosc.(Comportamentul din Parlament a domnului Vosganian confirma aceasta declaratie a mea. Si nu pot tolera sau trece cu vederea proaspatul vot din Parlament in cazul Borbely tot in ,,Romania lucrului bine facut"...)


Elena poate da oricând clasă bărbaţilor politicii româneşti şi sunt sigură că va reuşi să treacă peste aceste umilinţe nedrepte la care este supusă şi îşi va dovedi nevinovăţia", a subliniat Ruxandra Dragomir.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ