S-a lansat Blackphone, primul telefon care iti asigura intimitatea

| 26 feb, 2014
Blackphone poate fi acum precomandat de cei dispusi sa plateasca 629 de dolari, cat costa primul telefon din lume care iti asigura intimitatea, dupa cum spune producatorul. Cei care il precomanda acum, il vor primi in iunie. Informatia a aparut la Mobile World Congress de la Barcelona, targ la care s-a lansat si Samsung Galaxy S5.

Gadgetul creat de Silent Circle & Geeksphone, Blackphone foloseste un Android modificat, Privat OS, care le permite utilizatorilor sa aiba control asupra intimitatii si securitatii datelor. Din echipa celor care au creat acest gadget fac parte si experti in criptografie.

Producatorii lui Blackphone spun ca vei putea da sau primi telefoane, mesaje text, convorbiri video, transfer sau stocare de date intr-un mod sigur si iti vei putea "anonimiza activitatea" prin VPN.

Specificatiile telefonului nu sunt SF, astfel ca o buna parte din pret se refera nu la dotarile tehnice, ci la securizare si protejarea intimitatii. Blackphone are ecran IPS HD de 4,7 inch, procesor quad-core la 2 GHz, 2 GB de RAM, 16 GB de spatiu de stocare si camera de 8 MP.

Pentru conectivitate gasim 4G LTE, HSPA+, Wi-Fi, Bluetoothe 4.0 si GPS, scrie yoda.ro.

 

Tag-uri: blackphone
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ