S-au lansat noile Dacia Logan şi Sandero: Apar tehnologii noi, nu doar de design

| 07 sep, 18:56

Dacia a prezentat primele imagini oficiale cu noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, lansarea oficiala a celei de-a treia generaţie urmând să aibă loc pe 29 septembrie. Noul design reprezintă o revoluţie pentru Dacia, designerii inspirându-se de la maşinile Lamborghini.

Noile modele păstrează aproape neschimbate dimensiunile generației anterioare, dar schimbările sunt importante, nu doar în ceea ce privește designul, ci în primul rând în ceea ce privește tehnologiile. Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia.

Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor, potrivit Promotor.ro.

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 13:50
Aubreevicent
piese auto ford focus
Dacă sunteți în căutarea piese auto ford focus, aș dori să recomand Altgrad auto, care este cea mai bună platformă din România, care oferă și reparații.catalog.altgradauto.ro/cauta/Ford/Focus_(2014-2018).html

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ