Samsung a lansat Galaxy S5. Ce noutăți aduce telefonul de top al Samsung

| 25 feb, 2014

Una din cele mai așteptate apariții ale anului, la Mobile World Congress: Samsung tocmai a lansat modelul Galaxy S5.

Lansarea deschide un nou capitol al designului Samsung, un look nou faţă de seria anterioară. Modelul acoperă o listă mai lungă de caracteristici: certificarea IP67 (este rezistent la apă şi la praf), senzorul digital și funcția de monitorizare a bătăilor inimii, scrie Economica.net.

Caracteristicile de bază au fost îmbunătățite, are un ecran 5.1 Super AMOLED, de rezoluție 1080x1920, şi o densitate de 370 ppi.

Telefonul are un chipset Snapdragon 800, quad core, de 2,5 GHz, memorie de 3GB RAM, este 4G-150 Mbps LTE și are o cameră de 16 MP, cu bliţ, alături de cea frontală, de 2 megapixeli. Camera poate înregistra clipuri video la rezoluţie 4k şi are funcţia HDR, alături de Selective Focus, Virtual Tour Shot sau Shot & More.

Bateria are o capacitate de 2.800 mAh, ceea ce oferă o autonomie de 21 de ore în modul convorbire şi 390 de ore în stand by. Samsung Galaxy S5 vine şi cu un cititor de amprentă, aşa cum aţi fost obişnuiţi de Apple Iphone 5S, dar şi cu cititor NFC.

Capacitatea internă de stocare este de 16 sau 32 de GB, dar poate fi extinsă până la 128 GB. Dimensiunile terminalului sunt de 142.0 x 72.5 x 8.1mm, iar telefonul cântăreşte 145 de grame.

Citește mai mult pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ