Samsung Galaxy Note 8.0, disponibilă și în România

| 07 mai, 2013

Galaxy Note 8.0, noua tabletă de la Samsung, este disponibilă şi în România începând de luna aceasta, după ce, în aprilie, dispozitivul a fost dezvăluit oficial în cadrul Mobile World Congress.

Galaxy Note 8.0, de opt inci, oferă utilizatorilor funcţii adaptate unui stil de viaţă activ, inclusiv opţiuni multi-window, pentru împărţirea ecranului portabil, acces la nenumărate aplicaţii live, dar şi o nouă generaţie S Pen. 

Terminalul de la Samsung este conceputpentru a stoca şi gestiona datele personale şi profesionale ale utilizatorului, fiind, de asemenea, prevăzută cu un conţinut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicaţia Awesome Note, introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, dar şi multiple modalităţi de a lua notiţe, inclusiv Memo, Jurnal şi liste Must-remember. 

Aplicaţia Flipboard îi ajută pe utilizatori să acceseze ştirile şi noutăţile din reţelele sociale, în timp ce, prin intermediul dispozitivului S Pen, utilizatorii pot vizualiza o serie de materiale fără a atinge ecranul tabletei.

Samsung Electronics este lider mondial în tehnologie, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde de dolari. Compania are 236.000 de angajaţi în 79 de ţări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ