Samsung vrea să lanseze un Galaxy S4 mai rapid

| 17 iun, 2013

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co intenţionează să vândă o versiune a celui mai nou smartphone al său, Galaxy S4, care va transmite date la o viteză dublă faţă de viteza normală, spune directorul pentru operaţiuni mobile de la Samsung, J.K. Shin.

J.K. Shin a precizat că acest model de smartphone va fi vândut pe piaţa din Coreea de Sud încă din această lună iar grupul Samsung poartă discuţii cu operatorii de telefonie mobilă din străinătate pentru a introduce acest model.

"Vom fi primii care vor lansa o versiune avansată de smartphone 4G", a spus Shin. Acesta a adăugat că noul S4 va utiliza tehnologia LTE-Advanced 4G, o variantă îmbunătăţită a tehnologiei 4G denumită LTE, va fi echipat cu chipuri Qualcomm şi va fi uşor mai scump decât actualul model.

Samsung a precizat că LTE-Advanced 4G oferă o viteză de transfer a datelor dublă faţă de tehnologia 4G normală astfel că un film care se descarcă în trei minute graţie tehnologiei 4G convenţionale, se va descărca în aproximativ un minut graţie tehnologiei LTE-Advanced 4G.

În ultimele două săptămâni capitalizarea de piaţă a Samsung a scăzut cu aproape 20 de miliarde de dolari după ce analiştii şi-au redus, cu până la 30%, estimările privind vânzările de telefoane Galaxy S4. Cu toate acestea, J.K. Shin a declarat că nu este îngrijorat de perspectivele de vânzări pentru S4, care a ajuns în magazine la finele lunii aprilie. "Vânzările S4 rămân solide. S4 se vinde mai bine decât Galaxy S III iar noul telefon LTE-Advanced 4G va fi o adăugare pentru oferta noastră pe segmentul superior care ne va asigura marje sănătoase de profit", a spus J.K. Shin, care, însă, nu a dorit să facă estimări cu privire la vânzările de S4. 

Samsung Electronics a vândut anul trecut peste 400 milioane telefoane mobile, devansând grupul finlandez Nokia şi devenind cel mai mare producător mondial de telefoane mobile. De asemenea, în 2012 Samsung a ocupat poziţia de lider şi pe piaţa smartphones graţie unei creşteri anuale de 129% a vânzărilor sale de telefoane de acest tip, 215,8 milioane unităţi sau 39,6% din piaţa globală, în creştere faţă de 20,6% în 2011.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ