Sancțiune aspră pentru Dinamo » Ce pedeapsă au primit ”cîinii” după incidentele de la derby-ul cu Steaua

| 12 aug, 17:30

Dinamo a fost sancţionată, miercuri, de Comisia de Disciplină aFRF, cu 10.000 de lei pentru incidentele petrecute la derby-ul cu Steaua, cînd suporterii "alb-roşii" au aprins torţe şi au aruncat petarde în teren, informează site-ul oficial al LPF.

"În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotărîrii Comitetului de Urgenta al FRF nr.18/26.08.2014, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 5.000 lei. În baza art. 82, raportat la art. 83.2.d din RD, cu aplicarea Hot. C.U. Nr.18/26.08.2014, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. În baza art. 45.1 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu penalitatea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

În minutul 51, executarea unei lovituri libere a echipei Dinamo a fost întârziată cu două minute, după ce o petardă a galeriei dinamoviste a fost aruncată la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Haţegan şi de jucătorii stelişti Adrian Popa şi Alcenat. VIDEO AICI

La cîteva minute după acest incident, din sectorul rezervat suporterilor stelişti a fost aruncată o petardă la aproximativ doi metri de portarul dinamovist Vitautas Cerniauskas. În urma acestor incidente, organizatorii i-au avertizat la staţia de amplificare pe spectatorii prezenţi să nu mai arunce materiale pirotehnice în teren, deoarece există riscul întreruperii partidei.

Din sectorul rezervat galeriei dinamoviste a fost aruncat un scaun, iar suporterii au aprins mai multe făclii care au produs un mic incendiu la peluză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ