"Satana" Piţurcă a semnat cu Al Ittihad pentru un salariu fabulos - presa arabă

| 14 oct, 2014

Jurnalistii din Arabia Saudita scriu marti ca selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a semnat deja un contract cu gruparea Al Ittihad, acolo unde va primi un salariu cu adevarat fabulos.

Potrivit ziarului Al Eqtisadiah, tehnicianul roman va prelua formatia din Jeddah dupa meciul cu Finlanda si va ramane in Arabia Saudita pentru urmatoatele doua sezoane.

Arabii scriu ca Piturca va primi un salariu absolut fabulos din partea noii sale echipe, nu mai putin de 4 milioane de euro pe an! "Surse autorizate au dezvaluit ca selectionerul Romaniei, Victor Piturca, cel poreclut Satana, a semnat un contract pentru a antrena echipa saudita in urmatorii doi ani, perioada in care va castiga pana la 4 milioane de euro pe sezon", scriu arabii.

Antrenorul in varsta de 58 de ani ar fi semnat contractul chiar dupa meciul cu Ungaria si este asteptat in Arabia Saudita la sfarsitul acestei saptamani.

Victor Piturca a negociat cu cei de la Al Ittihad si in urma cu o luna, inaintea meciului cu Grecia, insa atunci partile nu au ajuns la un acord.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosire a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti textul "Info" la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ