Scandal imens între greii fotbalului românesc, Mitică Dragomir și Mircea Sandu

| 21 iun, 2013

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a declarat că Mitică Dragomir și Mircea Sandu s-au certat violent în ședința Comitetului Executiv de azi.

“Atîtea lucruri urîte spuse, eu n-am auzit în viaţa mea. Domnul Dragomir s-a certat cu domnul Sandu urât de tot, eu am vrut să plec, dar au zis că încetează şi a plecat domnul Dragomir. S-au certat pe tema Universităţii Craiova, dar şi pe cea a numărului de echipe fin Liga 1. Dragomir dorea 18 echipe, Mircea Sandu a evitat să se pronunţe. Însă, Dragomir dorea azi o decizie în această privinţă“, a spus Crăciunescu la DigiSport.

La rândul său, patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu a spus că "a fost masacru". "Dragomir l-a numit pe Sandu «curvă ordinară». Vă spun sincer. Nu vă mint! Nu pot spune de unde ştiu. Mai precis a zis că -ai fost şi rămâi o curvă ordinară", a declarat Mititelu.

Sandu și Dragomir sunt anchetați de DNA pentru exces de zel în povestea dezafilierii Universității Craiova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 2013
pensionar
NORMAL AR TREBUI SA I-SI DEA DEMISIA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ