SCANDAL ÎN CAMERA DEPUTAŢILOR! Zgonea a renunţat să mai conducă şedinţa de plen şi a părăsit sala

| 08 iun, 11:46

Valeriu Zgonea s-a retras miercuri de la conducerea plenului Camerei Deputaţilor, susţinând că nu poate să ia parte la o şedinţă care are pe ordinea de zi un punct care încalcă Regulamentul instituţiei.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a plecat de la prezidiu şi a părăsit sala de şedinţă. 

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a preluat conducerea şedinţei. 

"Domnul Iordache, cu tot respectul pe care îl am faţă de colegii mei care sunt parlamentari, eu nu pot să conduc o şedinţă care are pe ordinea de zi un punct care încalcă Regulamentul Camerei Deputaţilor. În conformitate cu prevederile Regulamentului, gardianul respectării Regulamentului şi a Constituţiei este preşedintele Camerei. De aceea o să vă rog pe dvs (Florin Iordache - n.r.), pentru că am văzut că sunteţi atât de vehement şi de apărător al Regulamentului, să conduceţi această şedinţă în care propuneţi plenului să încalce atât de grav Regulamentul Camerei", a spus Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ