Scandal la liberali: Predoiu îi cere lui Bușoi să renunţe la funcţia de secretar general al PNL

| 08 mai, 13:52

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a cerut, luni, secretarului general interimar, Cristian Buşoi, să renunţe la funcţia amintită, după ce acesta şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, invitându-l să nu mai fie şi „jucător şi arbitru”, potrivit unor surse din PNL, citate de Mediafax.ro.

”I-am cerut să renunţe la postul de secretar general pentru că aşa ar fi corect, aşa ar fi cinstit. Nu fac din asta un subiect. A spus că se va gândi şi va spune”, a recunoscut prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la finalul şedinţei BPN.

Cristian Buşoi a afirmat că va reflecta la propunerea lui Cătălin Predoiu de a nu mai fi şi „arbitru şi jucător” în cursa pentru preşedinţia PNL, susţinând însă că de organizarea alegerilor se ocupă Comisia de organizare, nu secretarul general, potrivit surselor citate.

Şefia PNL este disputată de Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ