Scandal la Senat! ALDE îl exclude pe Meleșcanu din partid și rămâne fără grup parlamentar

| 11 sep, 12:25

Scandal la Senat. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a solicitat, în plenul Senatului, să se țină cont de faptul că Teodor Meleșcanu că grupul ALDE se deființează prin excluderea lui Meleșcanu din partid și anunțat  ca va cere înființarea unui grup parlamentar mixt cu Pro România.

Cei de la PSD, în ciuda faptului că l-au susținut la șefia Senatului, au spus că acesta este încă membru al ALDE, dar Meleșcanu va fi exclus automat din ALDE.

Dacă Meleșcanu nu va mai fi considerat membru al ALDE, atunci grupul ALDE din Senat se va desființa, neîndeplinind condiția minimă de a avea 7 senatori aleși pe aceeași listă.

Tăriceanu va încerca să constituie un nou grup parlamentar alături de senatorii independenți de la Pro România, însă acesta ar fi un grup mixt și are nevoie de aprobarea Biroului Permanent pentru a exista.

PSD are majoritate în Biroul Permanent și cel mai probabil nu vor accepta înființarea noului grup.

Tag-uri: melescanu, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ